luni, 25 martie 2013

"Pe vremea mea..."

   Salutare tătă lumea! Azi nici nu ştiu cum de am ales topic-ul ăsta, dar oricum e legat de simulările de examen. Generaţia care acum este a 9-a nu a fost plină de genii, da' asta care intră acuma, FEREASCĂ DUMNYEZO! Nu am fost noi geniile dă pă lume, da' totuşi am ştiut că sinonimul cuvântului "colb" este "praf", zic şi eu. Şi nu zic aşa din hatereală, cum fac şmecheraşii ăia de pe facebook, da încotro ne îndreptăm dacă atâtica nu ştim? Mi-e şi frică să întreb de speciile genului epic şi liric.. Şi mai cumpără tu mamă la pruncuţ hăinuţe noi, că-s din sezonu' trecut, şi mai lasă-l tu în club in toată seara că săracu' tare-i îngreunat de şcoală, ţuce-l mama să-l ţuce.
   Niciodată nu am suportat când venea cineva la mine cu replici de genul "pe vremea mea..." , dar parcă acum pot să văd şi eu, şi cred că şi restu, că devenim din ce în ce mai proşti. Loc de mai bine este tot timpul, bine-ar fi să ne dăm umpic silinţa, măcar să nu o facem de râs pe mămicuţa care-a dat atatea milioane pe hăinuţele noastre de firmă.
   Nu vreau să-mi dau cu părerea în privinţa bac-ului şi oricum şi sistemul ăsta de doi bani are vina lui, iar nici eu nu-s tare "ştiută", da' "colb" ştiu ce-i.
   No' oameni buni, aveţi grijă ce faceţi la simulări, că dacă treceţi cu bine o să puteţi face şi voi pe şmecherii la anu'. :)

duminică, 24 martie 2013

Life is so awkwaaaard!

  Hello there! Azi am stat toata ziua pe net si mi-am citit vechiul blog, mi-am dat seama ca noi defapt nu ne schimbam prea mult de-a lungul vietii. Cel putin asa am observat eu la propria-mi persoana..:D
  Azi vorbeam cu un bun prieten care ne spunea ca acum e timpul schimbarilor fiindca noi ca oameni tindem sa devenim mai statornici pe masura ce ne maturizam. Sincer e ok sa te maturizezi, dar daca ramai cu niste caracteristici care ii indeparteaza pe oameni de tine?
  Ma mai gandeam ca in zilele de azi vezi toate copilele de 10 ani pe facebook pozand indecent, crezand ca un like o sa le faca apreciate intradevar. Nu-s cine stie ce persoana matura, ba din contra, fac tampenii tot timpul, doar ca uneori ma apuca melancolia dupa vremurile cand mergeam sa jucam tupu (leapsa) pe strada, cand ne dadeam cu bicicleta toata ziua, cand ne urcam in copaci dupa fructe si fugeam de vecinii suparati ca le mancam bunatatile. Sincer, as face deastea si acum, doar ca nu mai am cu cine, ca toti copiii de varsta mea sunt ocupati sa iasa cu prietenii in club. Copilaria s-a maturizat sever si chiar nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie celelalte generatii daca noi astia de 14-16 ani nu mai facem nimic in grup, inafara de imbatat prin cluburi.
  Ce n-as mai da sa petrec o zi fugind pe strada si construind corturi in gradina, dar oricum viata merge mai departe. Oricat de tare ar fi fost copilaria, si viata de liceu e destul de awesome!:)) Nu stiu cum face Dumnezeu asta, dar oricat de dor ne-ar fi de o perioada din viata, prezenta e la fel de plina de minunatii.
Sunt atat de multumitoare ca am ajuns pana aici si sper ca o sa ajung sa le povestesc nepoteilor mei despre cum aveam noi laptopuri ( probabil ei o sa fie mult mai avansati ) si despre cum ne plimbam cu bicicletele pe strada.
  Deci in concluzie, fiind un topic atat de enigmatic si atat de random pe blogul meu ciudat, va doresc tuturor o viata frumoasa pe care s-o traiti cu zambetul pe buze.:)
 Buh bye!


sâmbătă, 9 martie 2013

Crayzay Saturday

Hello! Azi cred ca voi toti v-ati odihnit si ati iesit la cumparaturi, lucruri pe care as fi vrut sa le fac si eu. In schimb, am facut curatenie toata ziulica ( pentru ca sunt o persoana atat de buna ) si mi-am si chinuit neuronii cu un eseu pentru un schimb de elevi. Asa ca acum merit si eu putina plimbarica prin magazine. O seara faina sa aveti dragilor!:*

marți, 5 martie 2013

Long time no see!

   Holaa! Imi cer scuze pentru lipsa mea indelungata ( daca macar mai citeste cineva asta ), doar ca indata ce am inceput cu adevarat scoala am fost atat de absorbita in studiu, iar mai apoi cand am avut liber tot ce am vrut a fost soooomn si un film bun. 
    Daca tot am lipsit atat timp, ca o lenesa veritabila ce sunt, m-am gandit sa fac o mica lista cu lucrurile preferate din aceasta luna ( sau mai mult :-? ) :
 Beauty:
1. Avon Ideal flawless ( fond de ten lichid la vreo 40+ lei, acopera foarte ok si are aspect natural )
2. Un ruj homemade ca in videoul de aici. Am doua nuante cam ciudate dintre care una e rosiatica si alta e un peachy mai spre portocaliu, dar sunt dragutele.
3, Cam tot ce am mai bine zis! Daca nu le-as iubi nu le-as avea, duuh:))

 Food:
1. Iaurturile cu cereale de orice fel.
2. APAAA! apa apa kevalalalalala..( nici macar nu stiu de ce o cant daca nu-mi place ). Nu sunt o mare amatoare de sucuri pentru ca am observat ca imi provoaca greata, asa ca prefer un suc natural sau apa apa apa kevalalalala :)) ( desi mai trisez uneori )
3. Citrice! Orice fel de fruct galben/portocaliu e bine venit :)). In tot acest timp am mancat tot ce am putut din moment ce bunica gateste fenomenal, asa ca atunci cand eram mai mult decat satula luam o portocala/lamaie/mandarina/grapefruit si nu stiu daca chiar ajuta cu pofta de mancare ( care e imensa ), dar sunt bunee si sanatoase.

 Random:
1. Muzica, mereu acolo cand ai nevoie de un umar pe care sa plangi:)).
2. Fashion Sketching. Ca sa nu ziceti ca am stat toata ziua in pat, am ai facut si niste schite pentru haine, din moment ce in curand o sa inceput cursuri de croitorieee! <3
3. Tumblr/Twitter/Facebook/Youtube/HBO si cam orice site/canal pe care pot sa vad si altceva inafara de politica romaneasca.



Si nu mai stiu, am un lapsus, si probabil dupa ce voi publica aceasta postare o sa-mi aduc aminte de tot ce voiam sa spun, dar e ok!
     Seara faina sa aveti voi astia care mai cititi blogul !:)) :*