luni, 21 ianuarie 2013

People who inspire me!

Holaa! Inca de duminica am vrut sa scriu despre anumite persoane si personalitati din realitate si de pe net pe care le admir, dar nu am mai apucat, asa ca tobele va rooog! * ba dum tss * Nu le-am facut un top, ci le-am pus la nimereala.:D
1.The cherry blossom girl  Okay, deci nu pot sa cred cat de draguta poate fi..si are un caracter asa de draguuut.*_*




2. Miss Rux Imi place tare mult cum descrie produsele si e geniala cand vine vorba de makeup. <3
3. Familia. Stiu ca e mai mult ca un grup, dar e ceva foarte special pentru mine:D.  
4. Macbarbie07 :) Nu doar ca are un canal de beauty, ci este asa de happy, pur si simplu te molipsesteee.
5. Jennaaaaa Tot ce pot sa spun, este crayzaaaaay!                 
Si cam atat pentru moment..adica nu mai tin minte oricum. Inafara topului, pentru ca nu consider ca un top ar fi necesar, este Dumnezeu: :). 
Si cam atat dragilor, eu dau test maine la matematica, so wish me luck! :*

vineri, 18 ianuarie 2013

TGIF!

Hey hey! Luni am inceput scoala, dupa cum cred ca stiti cu totii, si acum sunt asa happy ca e vineri. A fost o saptamana pretty weird, nu am primit teme multe ca deobicei, but brace yourselves, next week is coming! :))
 M-am gandit sa fac o lista cu preferatele saptamanii, asa mai random:
1. Clatitele cu nutella si bananee:x
2. This hairstyle >>>> http://www.youtube.com/watch?v=_N9L2mQjJzU
3. Si incredibilul cantec.. http://www.youtube.com/watch?v=DQAwlYHvwGE .. nu am probleme in dragoste...gen deloc:))! Doar ca e o melodie foarte placuta:).
In rest, maine e ziua lui tatiii:x.. si e cam nasol ca va fi in spital, dar cu siguranta va fi una pe care nu o va uita prea curand..:D
Avem un belgian pe-aici, asa ca va las copilasi..Seara faina! :*

vineri, 11 ianuarie 2013

Si cand credeam ca pot da numai odata gres..

Hello again! Nu m-am putut abtine sa nu postez pentru ca mai am cate ceva de zis:)). In aceste zile, cat verisoara mea a fost la mine, am incercat pe ea cam toate impletiturile posibile.. Deci acestea sunt rezultatele:
Am incercat ASTA (scuze dar era singurul video gasit) singurica, doar ca la sfarsit m-am cam pierdut :D. Totusi cred ca e destul de ok pentru prima oara..nu purtabil..dar ok.
 Apoi mai spre seara am incercat pe verisoara mea, dar din greseala m-am dus umpic mai sus la sfarsit si arata ca o pigtail:)).

Am incercat apoi pe cealalta verisoara cocul incercat pe Mada AICI si mi-am iesit mai bine pentru ca am putut face niste codite mai lungi.

Apoi, din plictiseala, am zis sa-i fac un fel de coronita in jurul capului..care a fost destul de ok, doar ca nah..poza e neclara.
In fine, au fost cateva zile pline de incercari, unele parti sunt bune, dar mai trebuie sa exersez umpicut, cat sa le pot purta in public:)). Maine o sa fiu probabil stresata cu tema la mate si niste repetitii, deci weekend fain sa aveti! :*

Copilarieeeee!

Salutaaaaari dragii mei cititori!>:D< Nu am mai postat pentru ca am fost la niste prietene, au venit ele la mine si tot asa, daaaaar azi ceva m-a inspirat enorm sa scriu postarea de azi. Mi-am gasit VECHIUL BLOG !! =)))) Deci sincer. eu singura observ ce schimbata sunt fata de atunci, desi a trecut numai o vacanta de vara. Eram parca asa copilaroasa, am scris niste chestii destul de ciudate, dar nu o sa ma plang, pentru ca asa eram eu pe-atunci. Si daca tot am adus vorba, m-am gandit sa va mai spun cate ceva despre copilaria mea..:). Pai am crescut cu 4 frati si o sora, jucandu-ne pe strada cu ceilalti copii, julindu-ne genunchii..mai mult eu cu copiii de varsta mea pentru ca fratii mei sunt cel putin cu 10 ani mai batrani ca mine. Cu timpul, sora mea s-a casatorit, la fel si doi dintre fratii mei, iar ceilalti doi au plecat de-acasa. Mi se pare ca ni s-a golit casa atat de brusc, unde parca ieri jucam fotbal peste florile bunicii si ne plimbam cu bicicletele pe strada, si imi e cam dor sa fim toti impreuna odata.:) In fine, am mai vazut de pe blog fazele prin care treceam, si am avut si alte faze si in afara blogului, cum ar fi curentul ala de "emo" :)). Tin minte ca vreo luna ma imbracam tot in alb si negru si purtam un breton atat de nasol..Oricum, copilaria e atat de frumoasa, oricum ar fi ea, cu momentele ei, cu esecurile ei, pentru ca acele clipe sunt pretioase si nu se vor mai intoarce niciodata..:)
Si Nicu, in caz ca citesti asta, am o melodie pentru tine!:)) http://www.youtube.com/watch?v=M3STj8zlQw4

duminică, 6 ianuarie 2013

Reasons to be happy.

Hello again! Cum m-a apucat veselia astazi, m-am gandit sa fac o lista de motive pentru care sa fim fericiti sau multumitori. Here we go:
1. Esti in viata! Cati oameni mor in fiecare secunda si tu ai norocul de a fi inca printre cei dragi.
2. Ai pace in familie! Alte familii se destrama si tu nu trebuie sa suferi ca acei copii, asa ca fii multumitor si nu mai fi atat de obraznic cu parintii tai! ;;)
3.Ai o situatie materiala buna! Sunt oameni saraci, asa ca fi multumitor pentru ceea ce ai si nu mai fi trist cand nu iti poti cumpara sau nu iti cumpara altii haine scumpe..altii s-ar bucura pentru ale tale.:)
4. Esti sanatos/sanatoasa!
5. Esti tanar/tanara! Si chiar daca nu esti ca varsta, sufletul trebuie sa ramana mereu tanar!

Cred ca exista mult mai multe motive, doar ca acestea mi se par esentiale. Eu doar nu suport sa vad persoane care se plang ca nu au primit nu stiu ce geanta scumpa, sau spun ca-si urasc parintii, sau devin disperate ca nu au o relatie... In primul rand ar trebui sa aveti respect pentru persoanele care v-au dat viata si care muncesc din greu sa va intretina si sa va indeplineasca mofturile, iar in al doilea rand, fiecare om isi gaseste perechea mai greu sau mai usor, dupa mai multe sau mai putine incercari, doar ca probabil asteptarea merita.:)
Dar anyway nu va luati dupa mine, sunt doar o pustioaica de 14 ani care se mai cearta si ea cu parintii, face mofturi si chiar acum e multumitoare pentru niste motive minuscule, dar totusi vitale.:)
Pana data viitoare, fiti optimisti, asta chiar ajuta in viata. Good night! :*
Hey hey! Azi am avut o zi lenesa si m-am gandit sa-mi testez noul ondulator, doar ca l-am folosit ca pe un con si mi-am adus repede aminte de Taylor cu buclele ei adorabile, la care mai adauga si un headband sau floare, sau pur si simplu o impletitura (cum am incercat eu).
De dimineata am incercat buclele si am impletit 2 codite ( una de fiecare parte ), doar ca eu sunt cam varza si le-am facut normal, asa ca aparut o mica bucla cand am indoit codita ca s-o prind.:D

 Apoi, mai spre seara am desfacut coditele si am legat suvita din dreapta cu o agrafioara sus. Mi se pare ca arata asa de cute si copilaros, si nu stiu cum mi-a adus o senzatie de fericire, asa ca acum ma simt asa de euforica pentru aproape niciun motiv!:))

Seara asta urmeaza o "lectie de viata", asa ca nu plecati! :*

sâmbătă, 5 ianuarie 2013

Day out with Andreea & Rhode!

Hey! Azi am iesit cu fetele din moment ce ieri nu am apucat sa ajung la ziua Andreei. Am fost pana la ea, apoi prin Lotus si apoi am vrut sa merg sa-mi iau pensule pt fond de ten si din pacate era inchis, asa ca imi incerc norocul saptamana ce vine! Inainte de Lotus, ne-am oprit pe mal sa facem cateva poze :


Well, altceva nou nu mai am de zis, decat ca abia astept sa-mi cumpar pensuleeeeeee:x. Ne vedem maine, bye!:*

miercuri, 2 ianuarie 2013

Motive pentru absenta mea

Hello dragilor!probabil v-ati intrebat de ce nu am postat ieri (sau nu), dar am motive foarte bune:
1) Ieri am fost fooooooooooaaaarte plictisita si am stat cu verisoara mea.
2) Azi plec in sat si stau pana maine seara (poate postez atunci)
3) Vineri este ziua celei mai bune prietene!!!
Asa ca, daca prind net acolo o sa scriu, daca nu, domnu' cu mila.:))) Am de gand sa fac niste tutoriale noi, ori in sat pe verisoara mea si le postez cand ajung in oras, ori pe fete la aniversarea Andreei.Well, o zi faina sa aveti, sa va distrati, desi e cancer afara... Va tzuuc!:*