duminică, 6 ianuarie 2013

Reasons to be happy.

Hello again! Cum m-a apucat veselia astazi, m-am gandit sa fac o lista de motive pentru care sa fim fericiti sau multumitori. Here we go:
1. Esti in viata! Cati oameni mor in fiecare secunda si tu ai norocul de a fi inca printre cei dragi.
2. Ai pace in familie! Alte familii se destrama si tu nu trebuie sa suferi ca acei copii, asa ca fii multumitor si nu mai fi atat de obraznic cu parintii tai! ;;)
3.Ai o situatie materiala buna! Sunt oameni saraci, asa ca fi multumitor pentru ceea ce ai si nu mai fi trist cand nu iti poti cumpara sau nu iti cumpara altii haine scumpe..altii s-ar bucura pentru ale tale.:)
4. Esti sanatos/sanatoasa!
5. Esti tanar/tanara! Si chiar daca nu esti ca varsta, sufletul trebuie sa ramana mereu tanar!

Cred ca exista mult mai multe motive, doar ca acestea mi se par esentiale. Eu doar nu suport sa vad persoane care se plang ca nu au primit nu stiu ce geanta scumpa, sau spun ca-si urasc parintii, sau devin disperate ca nu au o relatie... In primul rand ar trebui sa aveti respect pentru persoanele care v-au dat viata si care muncesc din greu sa va intretina si sa va indeplineasca mofturile, iar in al doilea rand, fiecare om isi gaseste perechea mai greu sau mai usor, dupa mai multe sau mai putine incercari, doar ca probabil asteptarea merita.:)
Dar anyway nu va luati dupa mine, sunt doar o pustioaica de 14 ani care se mai cearta si ea cu parintii, face mofturi si chiar acum e multumitoare pentru niste motive minuscule, dar totusi vitale.:)
Pana data viitoare, fiti optimisti, asta chiar ajuta in viata. Good night! :*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu