sâmbătă, 27 aprilie 2013

Changes

   Ceaaau! Azi m-am pus sa-mi citesc blogul de la prima postare si am observat ca scopul meu initial era defapt sa fac un blog despre moda, sa ma afirm ( chiar credeam ca o sa fiu cine stie ce vedeta hehe ). Aparent, dupa vreo 5-6 postari deja lucrurile devin personale si cred ca incep sa ma port ca un psiholog, dar si asa aveti nevoie,nu? Kiddin :)) ( and that's how I'll lose my readers..). Mi se pare fascinant cum incepeam cu frizuri si incercari de machiaj, cum credeam ca doar fetele citesc blogul asta, dar se pare ca sunt varza la orice tine de aspect si am si cititori de sex masculin pe-aici. Cred ca incet incet incep si eu sa ma coc la minte si sa mai scot cate ceva intelept pe gura. Oricum nu prea stiu de unde am atatea vizualizari, dar apreciez faptul ca cineva acolo, in negura internetului ( so deep ), isi face timp sa citeasca ce scrie o fetita de 15 ani care abia acum a inteles ca e mai buna la vorbit decat la moda.
  Dupa parerea mea, m-am schimbat destul de mult si probabil in cateva luni postarile mele o sa aiba total alta tema, dar asta patesti cand esti vorbareata si spui cam tot ce gandesti.
  Anyways, apreciez ca am atatea vizualizari fara publicitate si ca apuc sa vorbesc si eu singurica din cand in cand pe aici.:))
             Have a wonderful weekend!:*

Fifteen

   Heeeey there! Nu am mai scris nimic de vreo cateva saptamani, asa ca ma gandeam sa va mai povestesc ce se mai petrece in viata mea absolut comuna. Am plecat in Belgia si am vizitat atatea locuri, printre care si parcul de flori Keukenhof din Olanda. Am ajuns cu vreo 3 zile inainte de ziua mea, pe care abia am asteptat-o ( sa ma vad si eu fetita mare insfarsit ), am iesit cu fetele in oras si am ajuns acasa la curatenie ( wohhooooo happy b-day to me ). Dar e ok, a fost un moment care m-a facut sa realizez ca odata ce am 15 ani, o sa am mai multe responsabilitati de care nu o sa fiu prea multumita, asa ca incerc sa raman o c8ila (copchilă- accent ardelenesc) cat mai mult timp!
   Astept sa vina vara deja, desi nu prea cred ca o sa fac cine stie ce, e pur si simplu sentimentul ala de libertate pe care ti-l ofera aerul cald si plimbarile lungi cu masina..:), astept sa trec de teze, astept ca lucrurile sa se transforme in bine in general.
   Anyways, sper ca voi sa aveti o primavara grozava, sa va bucurati de soare si sa iubiti la maxim! :)
                                                                                 
                                                                                   Kisses xx
 

joi, 4 aprilie 2013

Lucruri marunte care ne fac viata mai buna.

  Buna seara lume! In seara asta am primit niste poze de la o prietena awesome ( hey Naoooo! ) cu mine si ursuletul meu de plus. Bine, "ursulet" la modul general, pentru ca al meu are un metru si asta e chiar folositor, mai ales cand esti o persoana acra si singura care are nevoie sa imbratiseze ceva ( eu ). Si cum admiram pozele, ma gandeam ca noi oamenii avem unele lucruri care ne fac sa ne simtim mai bine cand suntem singuri, sau cand suntem certati cu cineva, sau pur si simplu cand simtim nevoia sa fim extra fericiti.:)
  In cazul meu, lucrurile care ma fac fericita fizic sunt destul de normale, chestii girly care uneori functioneaza ( mai mereu ), alteori nu prea, so let's see!:)






 Si ultimul, dar nu cel din urma, prietenul meu care e mereu alaturi (oricum nu prea are unde sa plece ) Teddy!

miercuri, 3 aprilie 2013

Asteptari VS Realitate

   Hello you gorgeous popsicles! Azi voiam sa vorbesc despre cum uneori ma astept ca unele lucruri sa iasa perfect si NU. nu ies cum ma asteptam. Ca inceput, mereu cand fac o baie relaxanta cu spume, etc. ma gandesc ce smexy o sa stau eu in cada cu muzica pe fundal si o carte in mana ( sau telefonul ). Realitatea e cu totul alta: ud telefonul, scap cartea in apa, apa e prea calda, iese din cada etc. GOD I HATE THIS! Sau mereu ma gandesc cat de tare o sa-mi iasa linia facuta cu eyeliner de dimineata si, ca de obicei, arata de parca am incercat sa desenez valurile din mare pe pleoape ( si urmeaza vreo 10 minute de retusuri ). Un alt exemplu ar fi atunci cand intri in vorba cu cineva. In mintea mea se petrece ceva gen " Hey, sunt Andreea, mi se pare ca esti o persoana ok." si persoana ar fi gen " Oh mersi! La fel si tu, vii la un suc? ". Total diferit fata de realitate.. Eu cu strainii sunt atat de timida incat, atunci cand e linista totala, incep sa spun chestii ca " *ras* cam ciudat nu?...", sau incep sa fiu super friendly ca sa spar gheata, lucru care provoaca mai multa tacere: " si viata ta cum mai e?". In cele mai multe cazuri, si reactia celeilalte persoane e ciudata, in cel mai rau caz nici nu sunt bagata in seama ( nice feeling, ce sa zic..).
    Mai am multe chestii ciudate, dar cam acestea sunt cele care ma macina constant. In final, sper ca aveti un sfarsit de saptamana grozav si vacanta de primavara placuta!
  Cantecele preferate in ultima saptamana:
Heart of blue- Shannon Saunders
No faith in Brooklyn- Hoodie Allen

Beautiful life!

  Hello!(: Azi am avut o zi mai leneşă, în care am stat toată ziua pe laptop şi am mâncat aproximativ tot frigiderul. Vremea nu este foarte plăcută în Oradea ( nici nu cred că va fi în curând ) şi sper că se va îmbunătăţi curând pentru că, să fim sinceri, ce-i cu vremea asta în Aprilie? Am atâtea de cumpărat pentru primăvară/vară, doar că nu are nici un rost să le cumpăr dacă nu apuc să le port şi asta mă deprimă! :(
   Anyways, sper că până de ziua mea se mai îmbunătăţeşte vremea pentru că o să fac o mini-excursie în Belgia!! WOHOOO can't wait! :3
   Cam atât am avut de zis, având în vedere că sunt preocupată cu şcoala "altfel" şi nu se petrece nimic interesant în viaţa mea... hm hm so proud of myself.