luni, 31 decembrie 2012

2013 please be good!

Hey hey! Maine, dupa cum cred ca stiti cu totii incepem un nou an, iar eu abia astept, sincer nu prea stiu de ce, doar ca o sa fac 15 ani in 2013, o sa vina vacanta de vara in 2013 etc. Azi am ajutat-o pe mami cu pregatirile si am facut cornuletee:x


Acum sunt pur si simplu extenuata ( si nu din cauza cornulelelor, doar nu sunt asa "moale" sfecla:)) ) si cred ca ma pun sa dorm pentru ca diseara merg la biserica si apoi probabil dupa vom sarbatori doar in familie sau cu niste rude:D. Va urez un an nou plin de bucurii, belsug si pace in familie! :)
xoxo


duminică, 30 decembrie 2012

Minunatele aventuri de pe Facebook

Hello again! Cum navigam eu pe Facebook din lipsa de ocupatie, am vazut un anume personaj care comenteaza la adresa unor specimene cu poze indecente, limbaj vulgar, fite etc. Nu ca nu ar avea dreptate, doar ca in ultima vreme, ca sa fie toti pe val, incep sa comenteze despre diverse:
1.Posteaza mai multi despre zapada.... "Vai multumim facebook ca ne anunti ca ninge afara, de parca nu am avea ochi bla bla"
2.Fete cu poze indecente...."Tara asta nu are viitor, uitati-va ce am ajuns"=> alte persoane care comenteaza despre cei care comenteaza "Vad fete care comenteaza despre altii cand defapt si ele sunt de genul etc."
 S.A.M.D.
Ideea e ca Facebookul e facut sa socializezi, sa te exprimi, iar daca unele persoane vor sa-si arate "calitatile" in poze sau minunatul limbaj, e problema lor, tu le poti da unfriend. Nu spun asta ca si cum eu sunt ok cu toate prostiile, pentru ca evident si pe mine ma zgarie la ochi comportamentul unora, dar pana la urma e viata lor, nu ma gasesc eu sa comentez pentru ca in unele situatii s-ar putea sa fiu mai dezastruoasa ca persoanele respective. Pe mine doar ma amuza si uimeste Facebookul asta, un loc uimitor unde gasesti oameni de la o extrema la alta, unde unii se lingusesc, altii se injura pe fata, iar altii doar se uita si rad de ei ( cel mai intelept lucru dupa parerea mea:D ). Enjoy!
   O melodie mai asa de duminica seara:)

Ce am realizat azi despre viata

Hello, azi am fost in vizita la spital la tatal meu si apoi la o veche prietena de familie care tocmai a iesit din operatie, si am realizat cat de importanta este sanatatea, mai importanta decat distractia, moda, munca, etc. Si chiar ma gandeam ca abia dupa ce l-am vazut pe tatal meu bolnav la pat am invatat sa pretuiesc, pentru ca noi oamenii chiar nu vedem valoarea unui lucru pana nu suntem in pericol de-al pierde, iar in privinta prietenilor, pe cei pe care i-am considerat ca merita efortul, am fost mereu alaturi de ei, i-am incurajat pentru ca ador sa aduc zambete pe chipurile oamenilor, dar cand intr-un sfarsit am eu nevoie de incurajari, parca se evaporeaza sau pur si simplu ma ignora. Nu am scris aceasta postare ca sa ma plang sau sa cer mila din partea nimanui, dar vreau sa spun ca trebuie sa stiti ca in viata nimanui nu-i pasa intradevar de tine. Oricat de apropiat ti-ar fi vreun prieten, nu se va compara niciodata cu familia ta, desi familia te cearta, oricand ti-e greu ei vor fi acolo sa te scoata din necaz... Si pe langa asta am realizat ca adevaratii prieteni nu sunt cei cu care gandesti la unison, cei cu care ai aproape tot in comun, ci sunt cei care te asculta, au incredere in tine si iti spun verde-n fata cu ce ai gresit, dar nu pentru a se ridica deasupra ta, ci pentru a te ajuta. Iar pentru cei care au probleme cu dragostea (sfeclita), nu dispera, poate acum crezi ca nu vei mai iubi pe altcineva, dar viata are un mod ciudat de a ne arata ca gresim. Si, pana la urma, mai avem vreme, dragostea vine la vremea ei, dupa parerea mea mai bine ceva stabil si frumos decat zeci de relatii scurte, esuate, care se termina cu reprosuri, injuraturi si barfe. In fine, viata este ciudata, brusca, cruda, dar frumoasa, uimitoare si plina de iubire in acelasi timp si toti la un moment dat dorim s-o traim la maxim. Faptul ca nu stim ce se va intampla in viitor face tot farmecul, asa ca dragilor, bucurati-va de viata, bucurati-va ca sunteti in viata, bucurati-va de esecuri, de victorii, lasati grijile la o parte, iubiti la maxim ( pe cei care merita), calatoriti, munciti, faceti ce va place, doar SIMTITI-VA BINE! :*
                      Si va las cu Un cantec dragut pentru voi! Noapte buna:*

sâmbătă, 29 decembrie 2012

100!!

Heeeey! O sa incep aceasta postare intr-un mod foarte diplomat....omgomgomgomgomgomg va iubeeeeesc!<3. Chiar nu ma gandeam acum 4 zile cand am facut blogul ca voi aduna atatia vizionatori...va multumesc tuturor care imi cititi postarile si va promit ca voi scoate tot ce am mai bun din mine, voi respecta regulile de gramatica, voi fi creativa, voi scrie aproape zilnic, pana cand moartea ne va desparti. * you may kiss the readers* Si ca multumire uite o serie de poze ciudate/amuzante de care mi-e rusine, dar o fac pentru voi.

Multumiri "Danei" care ma sustine mereu si ma aduce cu picioarele pe pamant cand sunt prea visatoare!:*

Multumiri si Andreei care mi-e mereu alaturi si ma incurajeaza. La multi ani anticipat sfecla! :*
   Noapte buna si la mai multi cititori!

Mamma mia!

Salut! Azi am fost ocupata curatand prin casa, si acum cand in sfarsit sunt libera am zis sa nu va las fara un subiect de citit. Am inceput sa-l invat pe minunatul meu nepotel italiana:)). Oricum nici eu nu prea stiu, am invatat in vara doar cateva fraze simple ca sa supravietuiesc prin Italia si singura fraza pe care a prins-o a fost "mamma mia!" , fraza pe care o spune cu asa un accent ca-mi vine sa-l mananc de tot. Si cum tot vorbeam cu el m-am apucat un dor de vara si o ciuda imensa pentru ca nu am primit toate pozele de acolo, iar chiar in momentul in care scriu fratele meu imi face in ciuda cu destinatiile exotice alese pentru luna lui de miere. In cocnluzie, o sa ma casatoresc cu un bogatas...kiddin:)). Defapt, pur si simplu vreau vara, soare, marile albastre din afara tarii...

Din pacate nu am primit pozele cu plaja si restul, asa ca prima poza e random, si celelalte doua de la un botez unde baietii ne-au aruncat pe rand in piscina:)).

Sa va distrati in seara asta.Ci vediamo domani! :*

vineri, 28 decembrie 2012

Ce face plictiseala din om..

(*o*)/ Ciao! Azi, dupa ce a plecat Madalina si dupa ce mi-am facut acel coc nereusit (vezi aici ) eram pur si simplu plictisita si m-am gandit, ce-ar fi sa ma machiez umpicut? Asa ca, incepatoarea de mine, am luat fardurile de ochi si le-am aruncat pe-acolo si ceea ce a iesit m-a facut sa realizez ca mai bine raman la eyeliner si poate putin fard discret:)).
Parul arata si se simte atat de fluffy pentru ca am distrus cocul ala nasol si l-am pieptanat pana la disperare. In fine, pur si simplu ma retrag la haine sau orice lucru care nu ma pune sa-mi folosesc "genialele" calitati de manuire a machiajului.
Pana data viitoare aveti grija ce faceti cu fardurile...:*

Fail!

Hello again! Azi am decis sa va arat cum mi-au iesit tutorialele incercate pe Madalina si azi, fiind foarte plictisita, am incercat un coc care parea destul de simplu (http://www.youtube.com/watch?v=jLNY1vbesuA...pana cand am incercat-o..SINGURA!
Si am realizat ca sunt varza=))))! Oh my god, cand ma gandesc ca mi se parea asa de simplu la inceput...In fine, pe Madalina primul ( http://www.youtube.com/watch?v=UVxXr_mh5BM ) a iesit bine pentru prima data, dar ar fi iesit si mai bine daca am fi folosit niste gumite de par mai mici. Stiti cum se zice, "Incercarea moarte n-are"..






 Cat despre a doua mea tentativa ( http://www.youtube.com/watch?v=jbz-na--8mg ), am ajuns in cealalta parte a capului si am renuntat cand am realizat ca nu am talent nici cu acest hairstyle...dar e ok, macar a fost amuzant:)).
Inainte sa plec la masa va las cu adorabilul inel de logodna pe care i l-a cumparat fratele meu. <3


Va tzuuc! :*

joi, 27 decembrie 2012

Christmas spirit!

Hawdy! In ultima zi de scoala am avut o festivitate cu tema de craciun si azi am primit pozele, iar din moment ce nu am apucat sa descarc pozele cu tutorialele incercate pe viitoarea mea cumnata Madalina, am zis sa va  povestesc ce s-a mai intamplat.
Cu totii am decis sa purtam o piesa de vestimentatie sau accesoriu care sa aduca atmosfera de craciun..din pacate unii nu au facut-o, dar si asa, cu ajutorul elevilor care au decorat sala si cu costumatiile noastre mai mult sau mai putin complete, a fost un eveniment destul de reusit:)). Majoritatea persoanelor prezente au purtat caciuli de mos si vreo 2-3 chiar costume, dar eu nu aveam de unde sa stiu asta cu o zi inainte, asa ca am ales o pereche de cornite de ren. Ala da moment ciudat cand observi ca esti singura persoana cu cornite care pe langa ca sunt imense, mai si zornaie. Unii m-au complimentat, de la altii am primit niste priviri ciudate, dar mi-am purtat "coroana" cu demnitate! Si spre sfarsit am observat ca si alti elevi aveau, doar ca le era rusine sa le poarte, noroc cu mine huh? Si din asta am invatat ca sunt un exemplu in materie de vestimentatie...just kiddin:)). Adevaratul inteles este ca, oricat ar fi de greu ceea ce iti propui, fa-o cu demnitate si oamenii te vor respecta si urma.
 E vremea pentru niste poze cu prietenasii mei!

With ma bff si un bun bun prieten! Love you guys!





Bff+ adorabila mea verisoara careia ii ador papionul:))


Si in final, poza de grup ( jocuri de echipa ).


   Asta e tot pe ziua de azi, bucurati-va de vacanta!

miercuri, 26 decembrie 2012

Winter fashion!

Hello there! Azi am vrut sa vorbim despre diferite stiluri potrivite pentru iarna.Majoritatea fetelor poarta chesti crosetate si pulovere largi, si nu ca nu mi-ar place, dar nu am chiar atatea chestii de genul in garderoba de iarna si, cand climatul din interior imi permite, mai strecor sub geaca cate o hainuta care-mi aduce aminte de toamna/ vara. :)  
Prima poza e mai din toamna, dar mai port tricoul asta cu detaliu dantelat la spate cu un jerseu sau ceva tricotat peste.
 Cat despre a doua poza, bluza am luat-o pentru iarna dintr-un magazin de pe centrul Oradiei, dar parca intra la apa.Oricum mi-a placut foarte mult inimioara si acum incep sa o port doar pe acasa din moment ce devine tot mai mica...:|. Daca va intereseaza buclele, e cam ciudat, dar am vazut la Macbarbie07 videoul "no heat holiday curls" sau ceva de genul..si am luat doar partea cu sosetele, din moment ce am un par subtirel si agrafele alea subtiri nu au niciun efect.:D
Well, cam asta e pe ziua de azi, ma pun la un film cu fratele meu si prietena lui...probabil o sa incerc saptamana asta un tutorial pentru bucle care include o bentita..imi place foarte mult rezultatul Alinei Ceusan ( check her out: http://www.youtube.com/watch?v=Q_mrvcgTZ90 ) .Love ya! xx

marți, 25 decembrie 2012

Inceputul..

Heey girls! Ma numesc Andreea si am facut acest blog in special pentru a ma exprima si a mai povesti diverse cu voi..Sincer, habarnam ce idei o sa-mi treaca prin cap asa ca vom vedea pe parcurs.Until next time
MERRY CHRISTMAS!